Opleidingen overzicht

Professional Music Production Starts Here !

Vanaf dag één in een professionele studio leren, projecten uitwerken, opnemen, mixen en masteren. Leer de knepen van het vak, krijg tips & tricks en werk met high-end materiaal in een perfecte door Munro designed studio. U krijgt persoonlijke begeleiding van een zeer ervaren studiotechnicus waarbij u steeds terecht kan voor een onderbouwde en uitgebreide uitleg op al uw vragen !

Unieke en complete opleiding in muziekproductie en studiotechnieken ! De complete opleiding bestaat uit 4 niveaus. Welk niveau U ook kiest, U leert en werkt van het begin in een uiterst professionele omgeving.

  1. Level 1 : U krijgt onderbouwde basiskennis en leert muziek opnemen, mixen en masteren, arrangementen maken en werken met de bekendste sofwarepakketten. Alles komt aan bod : geluidstheorie, digitale audio, mixtechnieken, microfoontechnieken, equalizing, compressie, effecten, MIDI, enz. Werk je eigen projecten uit en neem bands op in de studio. De cursus duurt 3 maanden, 12 lesdagen of 24 halve dagen – avonden.
  2. Level 2 : Naast de theorie van de basiscursus krijgt U veel praktijk en technieken voor gevorderden. Met meer studiotijd doet u in deze standaard cursus de nodige ervaring op als producer om het te maken in de professionele audio wereld. Ze biedt een enorme meerwaarde voor wie de ambitie heeft om zelfstandig aan de slag te gaan. U werkt vanaf dag één met de nieuwste SSL technologie en luistert door PMC monitors met Bryston amps. De cursus duurt 6 maanden, 24 lesdagen of 48 halve dagen–avonden.
  3. Level 3 : Voor wie dieper wil in gaan op de nieuwste technieken in de moderne studio. Als enige in de Benelux leert U bij ons, met de nieuwste hardware en software van SSL, de moderne productietechnieken. We gaan uitgebreid in op het het gebruik van controllers en het verschil tussen mixen ITB en analoge mixen. Ook de Studio Electronics Workshop is inbegrepen. Deze cursus  duurt 9 maanden, 36 lesdagen.
  4. Level 4 : In deze Master cursus treedt U binnen in de selecte wereld van de pro’s, waaronder vele Grammy Award winnaars, en leren we uitgebreid werken met de nieuwste SSL consoles en interfaces. De legendarische SSL 4000 en G+ consoles EQ, dynamics, total recall, automation, de tools van ‘s wereld ‘s beste producers, alles passeert uitgebreid de revue. Studio Electronics Workshop is inbegrepen. De cursus duurt 12 maanden, 48 lesdagen.
Kijk ook eens naar onze workshops

U kunt continu inschrijven voor de cursussen, we beginnen als we genoeg inschrijvingen hebben. Ga naar de cursus van Uw keuze en schrijf nu in, vraag meer info of kom even langs.

Ben je ondernemer of zelfstandig? KMO-portefeuille geeft je tot 50% subsidie. Heb je een eigen ondernemingsnummer en ben je op zoek naar een interessante muziekcursus op maat van jouw ambities? Vraag vrijblijvend meer info en verneem hoe we van jouw opleidingsvraag een rendabel leerproject kunnen maken.

EM