Level 2

Vanaf dag één in een professionele studio ! Naast de theorie van de level 1 basis cursus krijgt U veel praktijk en technieken voor gevorderden. Met meer studiotijd doet u in deze standaard cursus de nodige ervaring op als producer om het te maken in de professionele audio wereld. Ze biedt een enorme meerwaarde voor wie de ambitie heeft om zelfstandig aan de slag te gaan. U werkt vanaf dag één met de nieuwste SSL technologie en luistert door PMC monitors met Bryston amps. Een student die deze cursus heeft gevolgd is technisch en muzikaal-inhoudelijk onderlegd en is in staat om na afronding als zelfstandig producer/engineer in elke studio-omgeving te werken. Hij heeft zijn gehoor verfijnd en kan de wensen van klanten ten uitvoer brengen en vertalen in concrete muziekproducties.
De Level 2 cursus duurt 6 maanden, 24 lesdagen.
op aanvraag

Ben je ondernemer of zelfstandig? KMO-portefeuille geeft je tot 50% subsidie. Heb je een eigen ondernemingsnummer en ben je op zoek naar een interessante muziekcursus op maat van jouw ambities? Vraag vrijblijvend meer info en verneem hoe we van jouw opleidingsvraag een rendabel leerproject kunnen maken.

 

Zie ook de Level 1, Level 3 of Level 4 cursussen.

Schrijf je nu in voor Level 2

* Veld is verplicht

Voor afspraak, inschrijving of meer info, vul Uw e-mailadres in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met U op. U kunt continu inschrijven voor de cursussen, we beginnen als we genoeg inschrijvingen hebben. Schrijf nu in, vraag meer info of kom even langs. Ben je ondernemer of zelfstandig? KMO-portefeuille geeft je tot 50% subsidie. Heb je een eigen ondernemingsnummer en ben je op zoek naar een interessante muziekcursus op maat van jouw ambities? Vraag vrijblijvend meer info en verneem hoe we van jouw opleidingsvraag een rendabel leerproject kunnen maken.

various pictures